Ameland

WP Google Maps Fout

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

Het waddeneiland Ameland heeft veel te bieden. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, geven wij hier de informatie die u nodig heeft om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Op verzoek kunnen wij de boodschappen en fietsen ook voor u regelen.

Boot 

Het eiland is met de boot te bereiken. In slechts drie kwartier reist u met Wagenborg Passagiersdiensten naar Ameland. De boot vertrekt vanuit Holwerd. Kijk voor meer informatie over de overtocht, prijs en reserveringen op de website van Wagenborg.

Ook kunt u ervoor kiezen om over het wad naar Ameland te lopen. Wadlopers komen op de Kooiplaats aan en bij ons bent u dan direct bij uw accommodatie.

Fietsverhuur

Verspreid over het eiland zijn verschillende bedrijven die fietsen verhuren. Vaak kunnen zij de fietsen bij de boot of bij uw accommodatie brengen. Ook bieden zij een bagageservice. Hierbij kunt u zelf op de fiets naar uw accommodatie en wordt uw bagage vanaf de boot naar de accommodatie gebracht. Er zijn verschillende fietsverhuurbedrijven in de omgeving van onze accommodatie:

Boodschappen

Boodschappen doen voor de hele groep hoeft niet moeilijk te zijn. Vaak bezorgen de supermarkten de boodschappen namelijk voor u bij de accommodatie. Het staat dan al klaar als u aankomt. Neem contact op met de supermarkt voor meer informatie. In de buurt van onze accommodatie liggen de volgende supermarkten:

  • Jumbo (Nes)
  • Spar Van der Veen (Nes)
  • Versmarkt Dennis Ytsma (Buren)